Nieuws
Noxa heeft er hier niemand interesse in een mooie zelfgemaakte tuintafel met BBQ in? Mijne boyfriend heeft die zelf helemaal gemaakt en kost maar €1900. Mooie prijs voor een mooie tafel :)
Pff nog altijd in een en dezelfde rotperiode.. ik probeer zo goed mogelijk vooruit te gaan en verder te gaan me mijn leven, maar het blijft zo moeilijk. Heb sinds november iemand leren kennen, maar ik mis precies iets. Ik heb bij hem niet dat speciaal gevoel dat ik bij mijn ex had, maar de vraag is ga ik dat gevoel ooit nog voelen bij iemand anders. Ik weet het allemaal niet meer en heb gisteren ook te horen gekregen dat mijn ex terug een nieuwe vriendin heeft, doet wel ergens pijn ookal weet ik dat het tussen ons nooit meer goed kan komen.
Pff wat een rot periode, al weken en maanden achter een stuk en weet niet hoe ik hier ooit nog uit geraak..
Pff pijnlijk hoe een relatie van 1j zo snel kan weggevaagd worden..
Iemand tips, leuke plaatsten, wat zeker te bezien in Praag?
Karakter
Blauw
The best of me, the hunger games,..
Thuis
Fitness
Hond, haar naam is Mila
Info
Leeftijd 25
Geboortedatum 16/11/1994
Geslacht v
Status vrijgezel
School UCLL
Richting Bachelor intensieve zorgen en spoedgevallenzorg
Registratie 07/02/15 19:52
 
27/03/20 17:17
al weer wat verder in tijd :p
16/03/20 19:45
oei, iets voorgehad? :)
15/03/20 20:29
oh al een tijdje opt gemakje dan :) ja dat is het minst plezante er aan dat we gewoon zowat "verplicht worden" binnen te zitten, nuja :) 3 maanden geen verplichting moet ook wel leuk zijn :)
15/03/20 13:47
ook, wat saai, ons opsluiten zeker :p daar geen verveling?
15/03/20 11:23
hi, alles goed?
18/12/19 11:49
een jaar later nu, is het beter? :)
07/02/19 15:45
Ik stel me ook niet meer zo snel open voor iemand. (vooral door mn laatste relatie) Maar wat je mist, jup dat gevoel ken ik zeker*
Mijn ex is al aan haar tweede relatie. Zij vond het goed niet te lang te hoeven daten zodat je niet telkens u leven moet uitleggen, mijn idee: neem u tijd, laat alles bezinken. En klikt het met u laatste scharrel, goed nieuws! Maar rush niks, niets moet(!) Vooral dat laatste is belangrijk;)
31/10/18 14:39
Haha zouden ze dat echt doen voor zoiets?
Ik betwijfel het, het was een man aant stuur en een vrouw die mij aansprak die nie aant stuur zat.
17/10/18 12:52
Dag stalker:)
Hoe was u vakantie? Praag is nog eentje dat ik wil zien. En al wat meer buiten gekomen of zit je nog vast in u schelp?
08/09/18 18:44
dat is ook wel niet leuk natuurlijk :s
je moet idd je eigen ding kunnen doen en eigen keuzes maken . maar alsje ervoor kiest om met iemand samen te zijn of samen te wonen ja dan moet je hier en daar toch toegevingen doen .

enja ik snap wel wat je bedoelt hoor :) maar dat is inderdaad wat ik bedoel dat je iemand zijn persoonlijkheid niet echt gaat kunnen aanpassen :/ en jammer genoeg als dat inderdaad niet aan te passen valt , ga je je oftewel er bij moeten neerleggen , of moeten accepteren dat je daar vaak ruzie om gaat hebben :/

goh kweetni ja , omdat je opreis gaat en je geen zorgen hebt en geen verplichtingen enzo dus zijn het enkel leuke zaken. maar eens je terug thuis bent komen er geldzaken , gezondheids zaken , werk / wonen etc etc allemaal terug bij en ja daar wringt het meestal ergens wel . samen plezier maken is makkelijk .
samen goed door het leven gaan is moeilijker :/ aangezien dat iedereen zo zijn eigen kijk op het leven heeft .
de ene plant graag alles al een week op voorhand , de ander liever dag tot dag .
de ene spaart graag veel
de ander doet liever t meeste ineens op want je leeft toch ook maar 1x ?

alleja :)

ja toch best eens proberen he , want als je in een relatie zit of net uit komt zit je met je neus zo op de relatie gedrukt dat je eigenlijk niet goed ziet wat je voor je hebt . daarvoor moet je eigenlijk even afstand kunnen nemen en de dingen vanop een rationele afstand eens bekijken en voor jezelf uitmaken :)
en ja idd dat had je vorige x idd gezegd dat u vriendin u daar een aantal dingen komen te vertellen was :s