Nieuws
Met een stralende glimlach spreekt ze me aan.
Het cliché of ze me ergens van kent komt naar boven. Ik betwijfel het is mijn oprecht antwoord. Of ik op Tinder zit? Ja... Terwijl ik mezelf moed in drink blijft ze me aanstaren. De nakende ongemakkelijkheid komt naar boven.

"Misschien had je een andere foto moeten nemen" besluit ze. Waarop ze zich keert en weer naar haar vriendinnen begeeft. Dat beste mensen is wanneer uw hoofd ontploft. Quasi letterlijk.


Reclame is soms het beste dat er op tv te zien is.
Hoewel...
Niemand die snapt waarom vrouwen met hun regels zo vrolijk zijn. Of elke vrouw met haar BH aan slaapt. Dat zijn allemaal leugens als u het mij vraagt.
Drank mag en kan vloeien, dat is geen enkel probleem. Stomdronken tegen de gevel van een kerk zeiken? Dat mag ook geen probleem zijn ongeacht wat de arm der wet zegt. Maar wanneer je maat tegen je broek zeikt in plaats van tegen de kerk...

Dan heeft er woede.


Is het dan echt zo abnormaal? Ja, het huisdier bij voorkeur is een hamster. Soms durft de hamster al wel eens mee op café te gaan. Soms durft de hamster is wel mijn extra troef te zijn wanneer de conversatie stil valt. Het is allemaal mogelijk.

Dus is het dan zo abnormaal dat ik hem even verloren was in de wachtzaal bij de dokter? Dat ik om die reden de bejaarde vrouw voor heb gelaten? Oké, ik had misschien niet mogen zeggen dat ik minder haast had als haar.

Hij is trouwens terecht...


Een joggende vrouw wist me compleet van de kaart te brengen. Me te beroeren en te overladen met warmte. Een ongekende warmte, iets compleet nieuw voor mij. Want tot die ochtend had ik nog nooit koffie over mezelf gegoten. Tot die ochtend had ik ook nog nooit zo intiem een verlichtingspaal verkent.

Ik dank u voor de plaatsvervangende schaamte.


Vrienden
Karakter
Blauw of flux groen afhankelijk van het humeur, van de kleuren...
Alt-J, Bon Iver, Queens Of The Stone Age, Pink Floyd, Foo Fighters, Pixies, The Eagles, The Doors...
Breaking Bad, Better Call Saul, The Newsroom, The It Crowd, Silicon Valley, In De Gloria, Van Vlees en Bloed, Het Eiland, Dagelijkse Kost en FC De Kampioenen (ironisch hé)
Info
Leeftijd 32
Geboortedatum 1/4/1988
Geslacht m
Registratie 19/02/18 18:05
 
02/03/18 11:18
Ik heb eigenlijk zelden gedroomd over games, maar de eerste keer dat ik een Big Daddy tegenkwam in Bioshock... Damn. Die ben ik toch al eens een keer tegengekomen in een droom. Lang geleden wel. Niet dat die plain ass scary zijn, maar het concept in het algemeen van zo'n Big Daddy is best creepy.

Inside is inderdaad heel goed! Limbo ooit eens begonnen, maar door omstandigheden niet verder gespeeld. Maar tijd zat om nog eens opnieuw te beginnen.

Outlast vond ik in het begin eng, maar ik wende heel snel aan die wezens waardoor het helemaal niet meer zo eng was.
01/03/18 18:21
Ik vind dat toch een positieve eigenschap aan een spel, dat het meerdere emoties kan opwekken. De sfeer in Oxenfree vond ik alleszins geweldig. En gelukkig blijft het bij creepy momenten, geen scenes die me blijven achtervolgen in mijn dromen.
28/02/18 15:36
Unravel wil ik ook graag eens testen! Mijn lief speelt nu Night in the Woods. Vind ik ook erg leuk! En Oxenfree, ken je dat? Best creepy op bepaalde momenten, damn...
25/02/18 12:22
Gho kzou het er niet voor laten ma zaterdag zou wel beter zijn inderdaad :D
25/02/18 11:21
Amai ja, da zou ik wel weten!
23/02/18 22:38
Haha uw nieuws. Regels zijn kommer en kwel en ik geloof ook niet dat er vrouwen zijn die met bh slapen.
23/02/18 21:33
Of dat een vrouw haar reeds geschoren benen glad scheert. Please...
23/02/18 20:38
Hoe, laten tampons u dan niet spontaan zin krijgen in zwemmen, paardrijden, schermen, hardlopen, hoogspringen en bergbeklimmen?
23/02/18 19:51
Neuh ze hadden gelijk maar speciaal om zo te moeten horen
22/02/18 20:04
Oh amai das nie leuk!
Fotos