Nieuws
Das echt superraar, maar vroeger als ik ging eten dan nam ik het wijnarrangement erbij en in ‘t begin van onze relatie dronk ik graag een biertje/wijntje ... maar nu echt de laatste maanden is het alsof ik da nie goe meer verdraag? Weet nie goe hoe dak het moet uitleggen. Vandaag gingen wij dan eten voor mijn verjaardag en had ik wel een apres genomen en 2 glaasjes wijn en ik ben daarnet heel ziek geworden en moeten overgeven. Zoveel uur na het eten en het was ook nie da ik van die weinige hoeveelheid alcohol al iets voelde in combinatie met te eten. Ik weet niet goed hoe die switch komt. Heeft nog iemand die ervaring?
Mijn lief is een week snowboarden en oké maandelijks verdient dieje meer als mij he ... maar holy crap nu dat dat “ons” geld is, doet het pijn om da geld van ons rekening te zien gaan. Geld waar ik niks aan heb gehad. En hij grotendeels gewoon verspilt heeft aan geld. Dus ik ga mijzelf binnnenkort denk ik iets belachelijks duur kopen waar ge effectief daarna nog iets aan hebt.

(Ma wrs toch nie omda wij nu een huis ben en ik precies wel stilsta bij de uitgaves die dat met zich meebrengt.)
Dingen die ge niet moet zeggen tegen iemand (die vroeger een eetstoornis heeft gehad):
“Amaai Katrien, gij kunt wel goed eten he”

Mijn middagmaal op het werk was:
- 2 wortelen
- 1 yoghurt
- 4 boterhammen met beleg
- stuk fruit

Sorry he, maar ik vind da 1) nie veel en 2) me minder heb ik echt niet genoeg gegeten.

En wrm is zo'n opmerking zelfs nodig?
Ik heb vandaag bezoek gehad van ne controle-arts en wete, dieje was niet in mijn voordeel. Ik vind het geen probleem als iemand mij komt “keuren”, maar 1) die kent totaal mijn fysieke voorgeschiedenis niet en 2) die is hier max 10 min geweest en heeft een half onderzoek gedaan. En zijn oordeel is: gij kunt vrijdag wel terug gaan werken.

Mijne kine zei gisteren “als ik u zo zie lopen dan zou ik nog nie gaan werken”.

Maar hey, een geblokkeerd facetgewricht in uwe onderrug da doe blijkbaar gene zeer en is zeer werkbaar volgens dieje controle-arts... ik ga nu toch stiekem hopen dat er op ‘t werk iets in mijne rug schiet en daze zien hoe plezant dat is ...
Update over onderstaande: ik ben (weer) de “slechte”.

Ons papa stelde (volgens mijn zus) die vragen alleen maar om te verifiëren en volgens hem/haar viel da bij mij in slechte aarde. Ons papa dieje mocht vragen stellen, maar die gaf mij niet echt ne plezante indruk of dat hij ons daarin ging steunen. En ja, mss was da ne slechte moment om da te bespreken en mss was ik wat gevoelig, maar ik mag mij toch gewoon voelen zoals da ik mij voel? Maar volgens mijn zus moet ik sorry zeggen, omdat ik het nie juist geïnterpreteerd heb. En omda ons papa al 28 jaar het beste me mij voorheeft en nu het gevoel heeft alsof ik hem laat vallen. Ik heb enkel gezegd da ik wat tijd nodig had om over het gevoel te geraken da hij mij in da telefoongesprek gegeven heeft. Ik heb nie gezegd dak hem nooit meer wou zien/horen. Ik kan nie zeggen dat ons papa nooit niks voor mij heeft gedaan, want da zou ondankbaar zijn ... maar hij heeft mij evenveel keer als slecht doen voelen, geen steunend gevoel gegeven en zelfs manipulatief en dominant geweest. Al die vorige keren zaten ook “in mij” toen dat telefoongesprek er was en misschien was dat even de druppel voor mij. Tis echt nie alsof dat die de laatste tijd nog veel interesse heeft in mijn leven. Ik doe een nieuwe opleiding: heeft hij een mening. Ik ging id horeca werken: ook lekker zijn mening. Ik wil gerust mijn aandeel in de ruzie, maar waarom doet hij dat dak ook niet? Nee ik ben degene die zich moet excuseren, want nu voelt ons papa zich kei slecht. En hoe da ik mij erbij voel dat doet er nie toe?

Mijn zus zegt ook dat ze mij allemaal steunen en blij zijn en da ik dingen “anders” oppak. Als dat zo is, is dat dan zo erg? Da zijn toch mijn gevoelens en die mogen er toch zijn? En zo steunend zijn ze nie ze. Mijn zus zei “ik had meer tijd nodig om na te denken ze”. Ik lees net een artikel dat afschaffing vd woonbonus een verlies van 40.000 eur is voor een koppel op 25jaar. Is dat dan nie een redelijk goeie reden om zoiets sneller te beslissen? Zodat ge dat NOG wel hebt?
Vrienden
Karakter
Fotos
12/04/17 13:53
12/04/17 13:52
12/04/17 13:51
Tags
Info
Leeftijd 32
Geboortedatum 6/3/1988
Geslacht v
Registratie 11/04/17 14:40
Profielposts recent 6
 
30/03/20 09:53
Mja maar ik heb da precies ni door op het moment zelf. Ik denk dan "ff ontspannen, da mag." En da mag ook, maar nie elke dag met ne zak chips en da voor weken aan een stuk... Kweet echt ni hoe ik da kan doorbreken op het moment zelf...
30/03/20 09:28
Ja das echt :( en elke keer denk ik "nu laat ik het nimeer zover komen!!" Maar dan 6 maanden later is het toch weer zover, zucht...
28/03/20 21:09
Voila se tis er :p
28/03/20 18:01
Hahaha kwas donderdag een beginne schrijven maar nog ni afgeschreven!! Zal er wel nog komen soon haha :p
20/03/20 18:11
Ben blij dat ik niet naar de winkel ga, want ik zou echt kwaad worden :D
08/03/20 16:24
Ik heb net hetzelfde als u aan de hand met alcohol! Ik verdraag het precies niet meer :(
22/02/20 11:02
amai wat een ondankbaar nieuws :' )
21/02/20 20:13
Ik geloof dat da pijn doet ja. zeker omdat het om een aanzienlijk bedrag gaat dan.
Die van mij gaat op metalcruise. hahaha :') maarja, die is daar zo enthousiast over, dat kunt ge u niet voorstellen. Als hij daar gelukkig van wordt dan moet hij dat zeker doen he. Dan denk ik stiekem: wel spijtig van het geld :p maar ach ja, ik wil zijn enthousiasme ook niet temperen :') Zo lang ik niet mee moet kan ik er best mee leven.
21/02/20 12:30
Lang leve aparte rekeningen!
Wij hebben elk onze aparte rekeningen voor eigen uitgaven en een gezamenlijke zicht en spaarrekening voor alles wat met het huis etc te maken heeft.
NOOIT discussies over mijn schoen, kleren, make up verslaving.. die hij overigens ook niet hoeft te financieren.

Kzou er toch eens over nadenken. Bespaart een hoop frustraties :p
21/02/20 12:13
Ik begrijp uw frustratie. Bij ons is dat ook zo. Mijn lief heeft een dikke bonus gekregen opt werk. Die verdient ook gewoon een pak meer dan mij. Bij ons is de regel dat elk zijn geld besteed aan wat die zelf wilt, wanneer de vaste kosten betaald zijn uiteraard. Als we samen iets doen dan zeg ik soms "betaalt gij maar want gij zijt hier rijk he ;) " ofzo. Of hij stelt dat zelf voor. Hij gaat in augustus bijvoorbeeld ook op vakantie voor veel geld. Daar heb ik dus ook niets aan maar zo lang we samen nog op vakantie kunnen en onze tijd samen geen hinder ondervindt van zijn uitspattingen vind ik het nog wel ok. Ik zou het wel erg vinden als hij zou zeggen dat we nu moeten besparen op onze vakantie samen omdat hij zijn geld al aan die andere zaken heeft uitgegeven. ps; wij hebben wel geen huis.