Nieuws
They mistook my kindness for weakness
I fucked up, I know that, but Jesus
Can't a girl just do the best she can?
Catch a wave and take in the sweetness
Think about it, the darkness, the deepness
All the things that make me who I am
In heel mijn werk loopbaan heb ik der nooit bewust voor gekozen om werkloos te zijn of te willen profiteren van het systeem. Nu heb ik er ook niet bewust voor gekozen om ziek te zijn. Ik heb en doe er alles aan om beter te worden, maar de fysieke vermoeidheid die in mijn lichaam huist, is een lastige tegenstander. In principe begin ik op 10 september terug met werken ... Als ik nu een “actieve” dag heb, which is relatief, dan ben ik de volgende dag moe en moet ik rusten.

Ik móet terug gaan werken, omdat ik als alleenstaande gewoon niet kan leven van een ziekte-uitkering bij langdurig ziekte. Ik kan nie anders dan mijn vermoeide lichaam verplichten om terug te functioneren ook al betwijfel ik dat het dat al kan. Ik kan mijn ziekte-uitkering elke maand aanvullen met mijn spaargeld, maar dat heeft ook een limiet. Ik wil graag terug aan de slag gaan als gezonde werknemer om terug een meerwaarde te kunnen betekenen voor mijn werkgever en ook terug een leven te hebben. Nu mag ik hopen dat ik na 1d al niet op ben en dan zou ik eigenlijk zo gemeen moeten zijn om het 14d vol te houden zodat ik terug een gewaarborgd inkomen heb de eerste maand...
Ik ging dus vanmorgen naar mijn leidinggevende en ik zei dat ik erachter kwam dat M. ziek was op de moment dat ik naar M. belde 's morgens en dat het niet fijn/oké was dat ik niet op de hoogte was en ook niet wist wat ik dan moest doen. En alé die zei van "ja das altijd zo last minute" en al die dingen en ik zei van : "ja maar het had op zijn minst wel fijn geweest als iemand mij daarover had ingelicht." en hij zei ook van dat hij moeilijk kon komen werken, omdat zij afwezig was. Van mij moest die gisteren niet komen werken, maar die had vrijdagnamiddag mij wél iets kunnen laten weten én wel een oplossing proberen te zoeken voor als hij zelf afwezig was. Niet dan? Ik moest die telefoons wel oppakken en er is een hele dag amper iets gebeurd met de mailtjes die klanten stuurde. Als M. met vakantie is dan is dat meestal ook op de dag dat ze weg is van "oh wat gaan we nu doen?" ipv dat daar is fatsoenlijk over nagedacht word. Ik snap dat hij misschien niet alles kan oplossen, maar ik moet toch niet degene zijn die dan de miserie maar moet opkuisen? Of op zijn minst ne "sorry" te horen krijgt ... Hij heeft ook nog geen plan voor vandaag en tis al bijna middag en ook niet voor de komende dagen ...

Ik voel mij nu redelijk emotioneel en ik voel mij niet echt begrepen ... Zit mijne leidinggevende wel met mij in als die dit oké vind?
Mijne leidinggevende had mij niet op de hoogte gebracht dat M. van de helpdesk sinds vrijdagmiddag ziek is. Ik kwam hier vanmorgen aan en toen ik een telefoontje voor de helpdesk kreeg, belde ik M. dus onwetend op. Ik heb die denk ik wakker gebeld of whatever ... Mijne leidinggevende is er vandaag niet en heeft mij dus gewoon lekker aan mijn lot overgelaten. De mensen worden gewoon niet verder geholpen en ik mag de ontevreden telefoontjes beantwoorden.

Top, echt top. Lichtjes tot zéér kwaad op dit ogenblik.

Ik "moest" dus gisteren mijn 1ste loopje van 3km doen aan een tempo van 7'7''/km wat kei traag is. Het is mij niet gelukt om zo traag te lopen, maar ik heb mijn best wel gedaan om zo traag mogelijk te lopen. Mijn gemiddelde was nog altijd maar iets boven de 7min/km. Oepsie. Maar ik weet wel dat zo'n trage lopen uiteindelijk effect gaan hebben op de conditie en het sneller looptempo.

Ik vond het dus wel heel lastig om constant met mijn gsm in mijn hand te lopen. Wat ik niet gewend ben en om mij te moeten focussen op mijn tempo. Voor 3km vind ik dat oké, maar ik heb echt geen zin om 10km op mijne gsm te gaan staren.

Ik ben ook wel een beetje bang voor die langste loop. 15km is "maar" 4km (+/- 25min) meer dan ik nu loop, maar die 17,5km da lijkt precies echt zoooooooooo ver. Wil ik dat eigenlijk wel? Kan mijn lichaam dat eigenlijk wel aan? Ik hou ook van lopen op routes die ik ken en waar dak niet moet afwijken en mijn innerlijke "mijlpalen" heb en dan voel ik mij "gerust". Alé das gewoon iets raar van mijzelf da weet ik wel. Die langste loop is er wel pas in week 12 of 13 dus de eerste weken doe ik eigenlijk minder km's dan ik normaal nu al doe.

Ergens is het ook wel fijn om een doel te hebben. Al weet ik dus niet of dat doel wel echt haalbaar gaat zijn. Voornamelijk fysiek dan door mijn overlenige ledematen en mijn instabiel bekken.
Vrienden
Karakter
Fotos
12/04/17 13:53
12/04/17 13:52
12/04/17 13:51
Tags
Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 6/3/1988
Geslacht v
Registratie 11/04/17 14:40
 
15/09/18 09:59
Uhhu ja das allemaal ni gemakkelijk eh :/
15/09/18 09:45
Ah ok goed wel dat ge het zo hebt opgelost gekregen!
15/09/18 09:39
seg ik zie ook net uw nieuwske, ge kunt ook medisch halftijds werken... Dan hebt ge uw halftijds loon en aangevuld met ziekte uitkering. Wij hebben een aantal zo in dienst die enkel sochtends werken, of maandag - woensdag - vrijdag werken de ene week, en de andere week dinsdag - donderdag.
15/09/18 09:38
aaaah ja da heb ik gehad tijdens de 11km 2 weken geleden hahaha
15/09/18 09:25
Kheb nooit honger tijdens of zelfs na het lopen eigenlijk :o
Ik kan altij nog douchen en dan nog makkelijk zelfs paar uur wachten met eten...
15/09/18 09:14
Werkdagen makkelijk 2,5liter, weekend eerder 1,5 a 2liter (in t weekend vergeet ik soms te drinken :p )
Ja ik loop ook liefst nuchter en ik drink meestal half glaasje voor ik vertrek want anders klotst da in mijn maag :p
02/09/18 13:58
Hahahaha! En hebde u gebukt??:p
01/09/18 21:15
Via hoge school Gent ga ik toegepaste informatica studeren. :)
31/08/18 02:32
Hey! Ik las uw nieuws en ik wou even zeggen: ik hoop dat je je snel weer terug goed voelt.
Ik heb zelf 5 maanden uitgelegen met onverklaarbare spierpijnen en vermoeidheid waar geen einde leek aan te komen. Gelukkig hebben ze een oplossing gevonden.
Hopelijk gebeurt dat ook snel voor jou! Veel beterschap :)
30/08/18 22:42
Kunt ge niet beginnen met eerst deeltijds terug te keren? Dat ge misschien altijd ne dag tussen hebt om te rusten?
Allez dat moet ook mogen van uw werkgever natuurlijk