Pictures
About me?
Leeftijd 30
Geboortedatum 16/12/1989
Geslacht v
Woonplaats Mechelen
Status vrijgezel
Job DHL
Registratie 26/11/17 19:42
Postbus
 
06/01/18 06:35
Hey, gij zijt ook van een goei jaar zie ik :)
04/12/17 11:19
Veel succes op het nieuwe werk!
03/12/17 21:04
Ja, ik vind het altijd zo'n gedoe. Vroeger reed ik wel liever met de auto, toen ben ik zelfs nog eens naar Zuid-Italiƫ gereden. Maar tegenwoordig laat ik hem liever aan de kant staan, hier in Gent ben je sowieso toch sneller met de fiets of het openbaar vervoer :)
03/12/17 14:48
Wow stoer wel :) (ik kan er nog iets van leren!). Probleem met auto's is wel dat ik er 1 heb maar daar eigenlijk absoluut niet graag mee rij (lees: ik gebruik mijn auto gemiddeld 1 of 2 keer per maand, om naar de winkel te gaan of op bezoek bij mijn ouders)
03/12/17 12:21
Nadeel is dat ik er altijd wat tegen opzie om op mijn eentje op uitstap te gaan (meeste vrienden zijn reeds al enkele jaren in de fase kindje/boompje/huisje/tuintje dus die krijg je niet zo eenvoudig meer mee op zo'n dingen).
02/12/17 23:36
Och moet hip zijn om nu in de Ardennen rond te lopen - ik had het zo al half gelezen in uw nieuws ook :) Is ook al jaren geleden dat ik nog in de Ardennen was!
02/12/17 21:22
En daarzo?
02/12/17 21:22
Vrij rustig :) deze ochtend eindelijk nog eens in de supermarkt geraakt zodat mijn kasten nu weer vol voedsel zitten, en deze namiddag een elektriciteitskast gaan fixen. Er zijn vast spannender manieren om het weekend te spenderen, maar ach - hoe ouder je wordt, hoe minder spannend uw weekends toch worden hoor :)
02/12/17 19:54
Oo jawel hoor, ik denk dat die ondertussen dus weer ergens bij mijn ouders op zolder stof ligt te vergaren :) . Maar ik zou die beter nog eens uitlenen - al weet ik niet of daar nog filmrolletjes voor te vinden zijn tegenwoordig..

En ergens hier in de kast ligt ook nog wel een body van een Nikon D70, en die is zelfs digitaal (werkt wel nog met zo oude smartcards). Enige nadeel is dat de gemiddelde smartphone tegenwoordig betere / hogere resolutie foto's maakt dan die body (denk dat die 6MP is) maar uiteraard zijn mijn Nikon lenzen die daarbij horen wel nog steeds veel beter dan de gemiddelde smartphone lens :)
01/12/17 22:58
Stiekem was hij wel van mijn papa maar ik heb die ooit eens voor onbeperkte tijd geleend :)
HLN.BE
Ik heb mijn week als nachtwerker overleefd!
Staat voor een week nachtwerk. De eerste keer in mijn leven en ik zie het niet echt zitten.
Ik ben totaal geen nachtmens. Geen lange slaper en overdag bijslapen dat lukt helemaal niet. Ik ga ook niet uit tot de late uurtjes dus ik ben hier helemaal niet aan gewend. Ik moet dit 5 dagen op rij vol zien te houden om telkens om half 4 in mijn bed te kruipen.
Het gaat een wrede week worden vrees ik!
Grijs,donker,regen & echt niet uit u bed geraken om te gaan werken.
gelukkig nieuwjaar!
Toch content dat die feestdagen bijna gedaan zijn en dat alles weer terug zijn normale gangetje gaat.
Vrienden
Karakter
Allemaal
Fluo-kleuren zijn minder mijn ding
Rock
Pop
Metal
Geen filmkijker
Thuis
Tabula Rasa
Het lichaam van Coppens ...
Geen gamer
Geen lezer
Geocaching
Urban exploring: urbex
Tennis
Postcrossing
Tennis
Frietjes met vol au vent
Hamster Stitch