Nieuws
Neeee! Two feet niet gebruiken in Temptation island ;'( ik huil een beetje.
Ik begrijp Zalando niet. Ik heb een bestelling van 12 artikelen. Deze 12 artikelen worden in 4 verschillende pakketten verzonden. Ik heb van enkele artikelen 2 keer hetzelfde artikel gekozen maar in een andere maat (voor de zekerheid). En nu is er een broek die ik ook in 2 maten heb besteld, maar die elk apart verzonden worden.. the fuck?

Dus ik heb:
Levering 1 van 4 verkocht door Zalando: met 7 verschillende spulletjes in.
Levering 2 van 4 verkocht door ESPRIT: met 3 spulletjes in.
Levering 3 van 4 verkocht door BESTSELLER: met één broek
Levering 4 van 4 verkocht door BESTSELLER: met dezelfde broek in andere maat

Er zal wel een deftige reden achter zitten denk ik, maar het is toch een beetje (heel erg) omslachtig.

Ma bon, ik heb aangeduid dat ik mijn ecologische voetafdruk voor de bestelling wil compenseren met € 0,10. (en het is nog niet eens beschikbaar, maar 't is de gedachte dat telt?)

Blijkbaar ben ik allergisch voor appelen, great.
Van gisteren, de pure West-Vlaamse hiphop van 't hof van commerce in mijn geboorte-en thuisstad IZEGEEEEM en thuisstad van 't hof zelf, naar dinsdag.. Tourist LeMC, Hiphopper van 't stad. Heerlijk
Info
Leeftijd 25
Geboortedatum 19/7/1993
Geslacht v
Status vrijgezel
Registratie 16/07/17 19:54
Forumposts recent 11
Profielposts recent 25
 
15/02/19 21:19
na de laatste afl van thuis heb ik echt geniale verhaallijnen ... An beseft dat de enige manier waarop ze de dood van Sandrine correct kan verwerken is om met Dieter een relatie te beginnen en nog snel een kinneke te fixen ... hup 4 vrouwen zwanger in thuis ... Karen wordt na de toetakeling van wsl niet dries een soort van Luc 2 en tanja die haar hart gebroken ziet door An en dieter en stort zich volledig op Karen ... Nancy wordt door de breuk met dieter suicidaal maar Eddy redt haar bij een wanhoops poging en verovert zo terug haar hart ... omdat hij nancy redt vergeeft femke hem voor lucas, femke beseft op dat moment dat ze toch iets voelde voor arne en vlucht naar hem ... Peter zit in zak en as maar vindt troost bij Kobe die een 2de keer probeert om Peter te overtuigen ... Rosa beseft dat haar relatie niet meer hetzelfde is en zoekt genegenheid bij Waldek, Nuria wilt echterzelf met Waldek een gezin starten en besluit Rosa te vermoorden ... dat zou pas kijkcijfers geven :)
15/02/19 08:28
ja het is het kijken waard :)
14/02/19 12:52
het lijkt echt niet op de film hoor, parfum.. het enige van de film dat erin voorkomt is dat ze dat boek lezen en zoiets willen nadoen, kindjes dan.. maar daar draait het verhaal helemaal niet om.
Het zijn moordzaken gewoon.
13/02/19 07:00
nja
12/02/19 10:06
ma eih frank zijt nu toch eens kalm ... maar is ook een beetje stan de stoker zijn schuld ... Joren was om een andere reden pissed en dat wist Stan goed genoeg

je weet goed genoeg dat mijn scenarios een heel nieuw publiek zou aantrekken XD ... en ja ik heb een vrij levendige fantasie :')