Nieuws
Er is toch geen beter gevoel dan in een bed met verse lakentjes kruipen.
Morgen Enter Shikari.. yas!
Ik ben impressed door de service van ZEB.
Ik ging zaterdag winkelen en er is daar een nieuwe manier van van afrekenen, namelijk via een zelfscan.
Omdat het mijn eerste keer was werd alles uitgelegd en getoond door een medewerker (die scande ook nog de producten voor mij).

Ik zag pas de dag erna dat eenzelfde artikel 2x werd gescand (en er werd één artikel vergeten.). Ik had dus 23 euro teveel betaald. Omdat ik geen zin had om hiervoor terug te gaan (en 't was al zondag, mijn 'ik kom niet buitendag';) fotografeerde ik gewoon al mijn artikelen en mijn kassaticket en stuur een mailtje met de uitleg en de vraag of men het teveel betaalde bedrag konden storten op mijn rekening..
Ik verwachtte eigenlijk een mail dat ik met al mijn spulletjes terug ging moeten gaan naar de winkel om het daar op te lossen.. maar wie niet waagt..

Ik kreeg vandaag een mailtje terug met het volgende
'Bedankt voor jouw bericht. Ik heb het even nagekeken op onze camerabeelden en het klopt inderdaad dat het artikel van Only 2 maal wordt gescand in plaats van het artikel van Jacqueline De Yong, waarvoor onze excuses. En dan de vraag om mijn rekeningnummer te geven zodat ze dit kunnen terugstorten.'

Ik herhaal, ik ben impressed ook al lijkt allemaal heel logisch en normaal. Good job ZEB!
Die nieuwe van Flume is zoooo goed.
Info
Leeftijd 25
Geboortedatum 19/7/1993
Geslacht v
Status vrijgezel
Registratie 16/07/17 19:54
Forumposts recent 5
Profielposts recent 8
 
19/04/19 17:32
Haha yesssss!
18/04/19 11:21
Het was niet hun beste concert, maar kheb mij wel geamuseerd amai :D
17/04/19 09:36
nee bljikbaar, wist ik ook nie :D Ma dan nog he :D
09/04/19 07:51
Ik slaap heel slecht en dat is een poging om daar iets aan te doen :) das ook de enige keer dat ik muziek luister via mijn laptop eigenlijk, waar dat scrobble ding nog op staat.
Hopende je met deze uitleg meer inzicht te verschaffen,
Vele groetjes,
Jezus.
06/04/19 00:39
dus facebook is de primaire spoiler... maar ja het is wel een stevige aflevering ... en we hadden beide niet gedacht dat paulien een 2de keer haar kleine zou kwijtspelen ... OMG en wat als adil dat te weten komt :/ wat doen we eigenlijk als tamara hare kleine ook kwijtspeelt ... want dat kan ook nog eh :D maar eigenlijk heb je al gewonnen want ik zei dat ze beide hun kind gingen houden :)