Info
Leeftijd 31
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Corona leek me even een verademing, nu zijn we daar voorbij. De tijd met huisgenoten wordt plots zo geconcentreerd alsof een dag aanvoelt als een week. Goei ketten, maar na enige tijd sowieso onuitstaanbaar. Synopsis:
Vrijdag mn eerste dag gewerkt in twee maand tijd. Mega-druk gehad, al heb ik achteraf nog een loopje gedaan om mezelf in slaap te leggen. (de laatste tijd verrassend weinig slaapproblemen desondanks de sedentaire levensstijl die ik me nu eigen maak)

Sinds vorige week is huisgenoot drie terug gaan werken. (> hemel) De irritaties begonnen wat veel te worden. Al was hij na twee uur terug thuis wegens ziekte. Hij had overgegeven en begreep niet waarom. Mij leek het vrij "obvious", omdat ie zijn levensstijl niet echt plots kon omgooien; ‘s middags opstaan tov om vijf uur 's ochtends voor zn werk die periode overgoten met een dagelijks sausje cannabis & cocktails. Laat staan dat je nog wat joints rookt asje toekomt thuis om het op te lossen.. Ieder zijn leven, ik jugdge niet, maar irritatie is er wel. Zoals zijn beltoon, geen idee hoe dit komt, maar die is extreem luid. (& annoying AF(!) Bovendien wordt hij elke dag enkele malen opgebeld door zijn familie. Allemaal tof, maar asje er iets van zegt krijg je het antwoord: "Ik moet em toch horen, daarvoor dient een beltoon." Weinig disccusievoer, waren het niet dat hij meestal klaagt over het volume van de televisie. Dus potdoof is ie niet, gewoon een beetje dwaas denk ik.

Huisgenoot één wilde al enkele dagen zn vriendin helpen met haar laptop, enig toebehoren dat ie miste was een externe harde schijf. Ik - zo behulpzaam als ik denk te zijn - geef hem mijn schijf. Eén terabyte groot, genoeg voor twee backups IMO. Tot plots volgende conversatie volgde in de living:
"Hej Ben ik ga u map 'school' op mijn laptop zetten oké? - Appel nummer één
- En waar gaan mijn andere bestanden dan heen? - Ik
Ooh die zijn weg.
- Waarom zijn die weg?
Ah ik dacht dat je die niet meer nodig had.
- Ik geef u mijn harde schijf om te gebruiken en jij maakt ze leeg voor een backup van ocharme tien gigabyte. Really?!
Je hebt u laptop toch nog?
HEJ LUL, dat was mijn schijf, mijn sh*t, daarover moet jij niet beslissen."

Eventjes binnensmonds ontploft. Beeldmateriaal van de laatste tien jaar zijn foetsie, laat staan bestanden die ik bij deze vergeet te vermelden of simpelweg vergeten ben. Had twee seconden zin om alle opgewekte frustraties van de laatste maand in hem te rammen. Ben rustig naar boven gegaan en dat was dat. Dagje later heb ik er al om kunnen lachen en vroeg ik achter enkele I-owe-you's van hem. Geen idee wat dit opleverd.
“Paint me yellow & call me fucking sunshine goop”
Gisteren was onze grootste zorg dat er geen ijsblokjes meer waren. Dan valt het allemaal best mee Imo. Gisteren nog gezegd aan m'n mamie: wij (Huisgenoten & ik) zetten alles op morale. We kijken doelbewust het nieuws hoogstens eenmaal per week en radio al evenmin. Gewoon zo min mogelijk actua. Het nieuws varieert zo weinig en we leggen de focus op positieve gedachten. Elke dag een nieuwe serie of film & gezelschapsspelen bij de vleet. Af en toe verstand op nul, e liedje vollenbak en dansen

Ik begrijp dat asje enkele dringende to do's thuis had liggen dat je die zeker zal vervullen. Maar dat iedereen een nuttiger persoon zal worden door deze weken betwijfel ik sterk. Snel is opstaan want de dag is begonnen..
Als het even tegen zit thuis: kijk naar de hobbit. Ga je uit werken luister dan gewoon naar de intro. Lenteweer en dat, hemel-op-aard of Valinor!

Jullie - ‘mellon' !
Mn eerste verjaardag gehad in pandemie-tijd. Anders als anders. Beste kado kwam van mn oudste broer :) (twee afhaalmaaltijden van e resto op honderd meter) Mijn dagje gevierd met e cocktailke opt dak met wat ochtendgymnastiek. (Eigenlijk e goed aantal cocktails geprobeerd en perfectioneerd met de huisgenoten, mini feest mega tijd)

Buiten dat zijn mn dagen wat leger dan normaal. Heb een ‘Holiday-lijst' opgesteld. Soort van nuttige to do's. Elke dag eentje, de rest wordt gevuld met een dubbele portie Netflix en gezelschapsspelen onder begeleiding van LoTR-muziek.

Gisteren een Robinson aflevering gezien, waarin Niels 7,5kg was afgevallen. Feze tijd voelt hetzelfde aan in de tegengestelde richting. Dringend wat meer beweging nodig, morgen joggen met de roomie, dat plan is er al. On verra
 
03/05/20 12:22
online natuurlijk.
01/05/20 20:18
neen enkel carcassonne
30/03/20 21:52
Pleasure is all mine!
29/03/20 23:43
Dat staat op de site van één.
Enja tis niet datk op mannen bash he, twas nu toevallig een oneerlijk moment aan de man zn kant he. :) Maar either way, samengeteld zijn mensen gwn kut he.
09/03/20 01:49
Lijkt mij een realistisch aantal. Logisch ook. Het is en blijft een app die voor iedereen gratis toegankelijk is en waarbij je wat willekeurig mag swipen en random wat informeel kan chatten. Er zit geen datingagentschap achter dat u professioneel en gepersonaliseerd gaat matchen jammer genoeg :p
09/03/20 00:32
Ik heb al positieve ervaringen met Tinder waar ik absoluut geen spijt van heb. Meer dan loeren dus. Neemt niet weg dat er ook negatieve zijn. Maar dat ist leven zeker?
21/02/20 08:42
Bedoel je met "een ideaalbeeld opgehangen door de media" dat "jongheidsideaal" dat zo sterk aanwezig is in onze maatschappij?
14/02/20 11:14
Oh, zo jammer. Ik rook zelf, maar vind het enorm storend als ik mensen zie roken en bv hun kleine op de arm hebben. Ik verzet me altijd als er kinderen zijn, aan de bushalte of dergelijk. Wil er vaak iets op zeggen, maar inderdaad wie ben ik om dat te zeggen
13/02/20 19:13
Mijn beide schoonouders roken in hun huis en ik weiger om daar binnen te gaan met mijn dochter van 4 maanden dus jep ik snap uw reactie volledig. Triest dat da meisje zo moet opgroeien.
27/01/20 17:22
Dat van dat meer spreken herken ik wel, als ik niet onder invloed ben, ben ik meestal erg stil, durf haast niets te zeggen in groep, zelfs als het gesprek gaat over iets wat me interesseert. Onder invloed ben ik een stuk losser, minder geremd, durf meer zeggen wat ik wil.

Sommige sociale kenmerken kunnen waarschijnlijk wel getriggerd worden door alcohol. Maar dan alleen als de beschonkene die al min of meer in zich heeft. Een vriendin wil me vaak knuffelen als ze redelijk wat gedronken heeft, als ze nuchter is, doet ze dat vrijwel nooit. Hoewel ze, vooral dan in het zwembad, wel eens vreemde aanrakingen doet, zoals in mijn achterste knijpen.
21/01/20 20:20
Ik vind jouw reactie wat vreemd geschreven, begrijp soms niet goed wat je precies bedoelt. Kun je aub wat concreter zijn, enkele duidelijke voorbeelden noemen?
06/12/19 12:13
Sinterklaas. : ' )
Nee, kheb een schatje van een fwb dus khoef geen openingszin meer te gebruiken op tinder. Kneem pauze op die shit.
29/11/19 22:22
Veel plezier in vossemeren, kheb er deze avond nog moeten werken :D
09/11/19 20:03
Wat is het verhaal achter huisgenoot drie? Is dat de derde die erbij kwam of?
08/11/19 11:25
En trouwens ik bood het bad niet aan maar hij. : ' ) raar dat ge dat anders las.
08/11/19 11:22
Euhhh. Ik had het over iedereen beroemd maar oke haha. En voor mij wel. Iets aanbieden is vaak ne plus. Zkr als het niet mede voor hemzelf is.

En tstaat in mn nieuws he, mn regels doen veel me hoe ik mezelf zie en hoe k me voel. En uitnodigen met regels is zo raar niet. Daar sommige mannen daar niet vies van zijn. Zoals het moet. Maar geen judgement.
08/11/19 03:31
Haha wtf.
Ik heb gisteren voor te eerst sinds jaren naar iedereen beroemd gezien en heb quasi plat gelegen met hoe triest die klerenkast van die ene vrouw eruit zag die enkel nog zwart droeg.
25/10/19 22:38
Wat bedoelt gij met een matchke? :p
Enja ik wil die fles me iemand delen en gij zijt mogelijks een slachtoffer ervoor. :D

Ik weet niet met wat ie is gemaakt, heb niet doorgevraagd.
24/10/19 22:45
Ja ik ben wel blij datk het kreeg, dat is precies niet zo duidelijk in mn nieuws. Ben daar blij mee. Zkr omdat het een zelfgemaakte is door iemand die hij kent. Dus dat maakt me wel benieuwd naar de smaak. Heb zelf enkel rode geproefd maar die kon mij niet bekoren. Mss moet ge eens komen tasten e.
16/10/19 17:15
Geniet van je toestand. ;) haha.
Te laatttt ge hebt mij niet naar rechts geswipet dus zal uw smaak wel niet geweest zijn e. Nah, eigenlijk betekenen likes vaak ook niet erg veel. Mss zijt ge me zelfs nog niet tegengekomen. Ne maat van mij zei "Kheb het begrepen ge hebt geen interesse :s " nadat die mij geliket had en die geloofde mij nt dat ik die nog niet tegenkwam.
Dan zkr zes maand later kwam die pas boven water op mn tinder. :p

Leuk om te lezen dat ge mn nieuws kunt smaken.

Enja wat ge daar zegt over dat zelf creeeren, ik denk wel dat dat klopt. Ben int begin altijd erg picky maar soms door toch erin mee te gaan komen er soms verrassingen en enorm aantrekkingen. Aantrekking is iets raars.
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43