Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Gisteren training gegeven.
Was eentje van m'n gymnasten aan het helpen met stretchen, toen ik plots een mega indringende sigarettengeur opmerkte. De vader rookt blijkbaar altijd binnen, behalve in de zomer. Eikest, wat eel debiel van een ouder. (Nu ik eraan terugdenk, heb met haar vader nog wat gebabbeld op de laatste kaas en wijnavond) Andere gymnasten merkten het iets later ook op, zei maar snel “ja persoon X rookt” (zij is nog maar zeven jaar) De rest moest is lachen & daarmee was het ongemakkelijk momentje over.

Had er achteraf iets van willen zeggen tegen de ouders, maar welk recht heb ik. Haar kleren zijn proper en verder niets verkeerd mee, maar ‘t knaagt toch. Das echt zo fout.
Eigenlijk moet ik met een grote bel zoals bij de GoT-Cersei scene (walk of atonement) die ouders achtervolgen & “SHAME” roepen. Als dat al effect zou hebben..
Hoe een seksdroom kon veranderen in een citytrip.
Ik was ergens aan het wandelen en plots leerde ik een onbekende donkerharige brunette kennen. Haar haar ging net tot aan haar schouders, ze had donkere ogen. Haar wit hemdje stond haar prachtig min de schort die ze had van haar werk. Ze verkocht broodjes in een panos-achtige shop, maar de kleuren waren zo fout, als in die van een ziekenhuis. (Vrij bizar zicht) Zij sprak Nederlands, maar iedereen rond ons Duits.

Het weer was prachtig, het zomerse zonder de hittegolf. Na haar shift dwaalden we door de stad, ergens in een afgelegen park begon het leuker te worden en zei ze plots of ik e pakje condooms had. - Weet je de moment dat je door hebt dat een droom is en je zelf dingen kan doen zonder dat de film zich afspeelt - Bij mij startte dit ‘twee minuten' voor ik die vraag kreeg. We lagen in het gras zonder deken en niks prikte de beleving was als gras van zijde. Dus ik stond op en ging van winkel naar winkel in m'n beste Duits vragen achter condooms, bleek een product te zijn dat niemand kende. Bij de tweede shop werd ik lichtjes geïrriteerd wakker: real world zes ‘s ochtend. Dat was m'n tweede nacht op rij dat ik zes uur maar haalde als nachtrust. Normaal slaap ik tot negen, hopelijk morgen iets langer.
Oké na een dikke drie uur “New Wave” ben ik eruit. Dat genre zegt mij echt geen fok.. Leuk in de auto of in de weinige stukken van bij “Het Eiland”. In die tijd liggen passen, sjokken, knikken,.. or I don't know. Nu heb ik het gehad. Ben niet die ene die gaat zagen achter iets nieuw of dat ie door wil. Dus nu op de bank - kort bij de trap - waar ik letterlijk de bassen opeens door mn tepels voel gaan. Raar gevoel, die bass level boven de drie lijkt me wat te veel imo.

Blijkt meer dan enkele te zijn en nu wou ik onzen Bob ex-huisgenoot nummer twee terug vinden.. New Wave is echt een ander genre. Vermakelijk maar om op te gaan op een hoopje drugs of ‘t moet je muziek zijn dat u ding is. Dus nu vlammen naar Halle en de living claimen.
Net toen in de dagkliniek binnen ging zocht ik nog even naar mn kaartje van mn afspraak, vind ik ineens twintig euro in , gratis geld, heerlijk.

Nu eindelijk van mn ingegroeide teennagel af. Zo lang gewacht voor zo een kleine en pijnloze ingreep. Hup hup dokters:)
Gisteren in no-time na het werk naar een vroegere buurjongen zijn verjaardagsfeest gespurt met zelfgemaakte discobar. Net iets the enthousiast in de rum gevlogen en geëindigd met een leeg bord op mijn schoot in de zetel aka rotnachtje.. maar vrij productieve dag gehad.

Het weekend daarstraks
afgesloten met een tinderdate, wat een vrouw. Sportief, knap, groot, slim en een heerlijke stem! Echt fijn. Ook een weetjesfan:) (vooral van dieren, maar daarom niet minder wauw) Beste feit: de specht gebruikt tijdens het ‘boren' zijn tong als buffer tussen zn schedel en zijn hersenen.
Had Carcassonne mee op haar verzoek voor moest het gesprek niet lopen hoe het ging. Net voor ze doorhad dat het al wat later was stelde ze een volgende keer voor.
*Toppertjen
 
21/02/20 08:42
Bedoel je met "een ideaalbeeld opgehangen door de media" dat "jongheidsideaal" dat zo sterk aanwezig is in onze maatschappij?
14/02/20 11:14
Oh, zo jammer. Ik rook zelf, maar vind het enorm storend als ik mensen zie roken en bv hun kleine op de arm hebben. Ik verzet me altijd als er kinderen zijn, aan de bushalte of dergelijk. Wil er vaak iets op zeggen, maar inderdaad wie ben ik om dat te zeggen
13/02/20 19:13
Mijn beide schoonouders roken in hun huis en ik weiger om daar binnen te gaan met mijn dochter van 4 maanden dus jep ik snap uw reactie volledig. Triest dat da meisje zo moet opgroeien.
27/01/20 17:22
Dat van dat meer spreken herken ik wel, als ik niet onder invloed ben, ben ik meestal erg stil, durf haast niets te zeggen in groep, zelfs als het gesprek gaat over iets wat me interesseert. Onder invloed ben ik een stuk losser, minder geremd, durf meer zeggen wat ik wil.

Sommige sociale kenmerken kunnen waarschijnlijk wel getriggerd worden door alcohol. Maar dan alleen als de beschonkene die al min of meer in zich heeft. Een vriendin wil me vaak knuffelen als ze redelijk wat gedronken heeft, als ze nuchter is, doet ze dat vrijwel nooit. Hoewel ze, vooral dan in het zwembad, wel eens vreemde aanrakingen doet, zoals in mijn achterste knijpen.
21/01/20 20:20
Ik vind jouw reactie wat vreemd geschreven, begrijp soms niet goed wat je precies bedoelt. Kun je aub wat concreter zijn, enkele duidelijke voorbeelden noemen?
06/12/19 12:13
Sinterklaas. : ' )
Nee, kheb een schatje van een fwb dus khoef geen openingszin meer te gebruiken op tinder. Kneem pauze op die shit.
29/11/19 22:22
Veel plezier in vossemeren, kheb er deze avond nog moeten werken :D
09/11/19 20:03
Wat is het verhaal achter huisgenoot drie? Is dat de derde die erbij kwam of?
08/11/19 11:25
En trouwens ik bood het bad niet aan maar hij. : ' ) raar dat ge dat anders las.
08/11/19 11:22
Euhhh. Ik had het over iedereen beroemd maar oke haha. En voor mij wel. Iets aanbieden is vaak ne plus. Zkr als het niet mede voor hemzelf is.

En tstaat in mn nieuws he, mn regels doen veel me hoe ik mezelf zie en hoe k me voel. En uitnodigen met regels is zo raar niet. Daar sommige mannen daar niet vies van zijn. Zoals het moet. Maar geen judgement.
08/11/19 03:31
Haha wtf.
Ik heb gisteren voor te eerst sinds jaren naar iedereen beroemd gezien en heb quasi plat gelegen met hoe triest die klerenkast van die ene vrouw eruit zag die enkel nog zwart droeg.
25/10/19 22:38
Wat bedoelt gij met een matchke? :p
Enja ik wil die fles me iemand delen en gij zijt mogelijks een slachtoffer ervoor. :D

Ik weet niet met wat ie is gemaakt, heb niet doorgevraagd.
24/10/19 22:45
Ja ik ben wel blij datk het kreeg, dat is precies niet zo duidelijk in mn nieuws. Ben daar blij mee. Zkr omdat het een zelfgemaakte is door iemand die hij kent. Dus dat maakt me wel benieuwd naar de smaak. Heb zelf enkel rode geproefd maar die kon mij niet bekoren. Mss moet ge eens komen tasten e.
16/10/19 17:15
Geniet van je toestand. ;) haha.
Te laatttt ge hebt mij niet naar rechts geswipet dus zal uw smaak wel niet geweest zijn e. Nah, eigenlijk betekenen likes vaak ook niet erg veel. Mss zijt ge me zelfs nog niet tegengekomen. Ne maat van mij zei "Kheb het begrepen ge hebt geen interesse :s " nadat die mij geliket had en die geloofde mij nt dat ik die nog niet tegenkwam.
Dan zkr zes maand later kwam die pas boven water op mn tinder. :p

Leuk om te lezen dat ge mn nieuws kunt smaken.

Enja wat ge daar zegt over dat zelf creeeren, ik denk wel dat dat klopt. Ben int begin altijd erg picky maar soms door toch erin mee te gaan komen er soms verrassingen en enorm aantrekkingen. Aantrekking is iets raars.
10/10/19 00:49
Die griet is overduidelijk een bot ja. Zeker in combinatie met die nickname: lovekiss. :' )

Definitie van noxaan hmm hmm, ne mooie. Euh in ieder geval geen bot of iemand die noxa niet wilt gebruiken buiten voor reclame of om geld af te troggelen. Iemand da wilt stalken op andere mensen en andere mensen wilt spreken buiten de vriendjes op fb ofzoiets.

Also, ik zou heel graag de context van mijn onderstaande comment over het grote verlangen naar seks met een ijsbeer graag trg weten hahahah. wtf.
21/09/19 21:31
Over t algemeen zijn Portugezen heel vriendelijk en behulpzaam. Al doen ze wel altijd extra hun best als je Portugees spreekt.
Papierwerk om in ontvangst te mogen nemen lijkt me vrij normaal overigens.
Alleen stom dat je daar 4 uur aan kwijt bent geweest..

Hopelijk kan je er verder nog wat van genieten!
De oudste boekenwinkel ter wereld - Bertrand - ligt trouwens in Lissabon, misschien hebben ze daar nog wel een leuk kaartje?
20/09/19 15:35
Vreemd.. Waarom zouden ze uw documenten moeten vertalen?
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43