Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Huisgenoot één vertelt over zn week. Werkt rond circulatie, milieu, etc. Een deeltje was een presentatie zoals ‘De leeuwenkuil', waarbij zeven mensen de pitch zien van twaalf woordvoerders van andere bedrijven. (Met als doel voor samenwerkingen, niet als budget als in het programma van vier denk ik)

Deelnemer X startte door zn laptop aan te sluiten aan de projector. (so far so good) Deelnemer X start het internet voor zijn presentatie en het eerste tabblad dat opent is ‘Pornhub'. Beetje klungelig afgesloten, maar wonderwaar: zn bedrijf werd aangenomen. Fun fact:)
Noxa
Gisteren in totaal vier uur gewacht voor mijn portefeuille terug te krijgen in het politiekantoor & de western union was permanent gesloten dus door vlammen naar Lissabon op cruise controle... Die hebben zoveel wegen waar geen kat rijdt. (Leek wat op de States)

Eens Lissabon binnen met terug wat cash rechtstreeks naar: G-Spot Hostel. Neig party vibe hostel iets hoger gelegen in het centrum. Je leert hier zoveel mensen kennen in zo een korte tijd. Gisteren eens geprobeerd iedereen bij hun landsnaam aan te spreken, minder verwarrend. Tot er dubbele bij kwamen: Amerikanen: twee Washington DC's, één Oregon, new york & Californië. Duitsers: München, Stuttgart, Londen, Mr Engeland, Paris, Noorwegen... Quite funny wanneer je iedereen kan plaatsen. Gisteren mee gedaan met de man van Zweden aan het beerpong toernooi. Drie op een rij binnen gedaan en alsnog verloren.. Daarna was het kroegentocht; vier bars & twee clubs. Achteraf rond vijf liggen chillen in de zetel met Shrek 2..

Happy night waarbij ik toch terug in vakantie sferen kwam. Vandaag katerdagje gehad en gaan shoppen in de regen voor mijn kersvers petekindje. Billie, de tweede spruit van mijn broer, eerst nonkel en nu dees. Leuk nieuwsje en ze ziet er leuk uit. Nog op zoek naar e passend kaartje..
Ik zit nu al drie uur bij de politie van Faro. Heeft iemand een Portugese zin wat volgend proces zou kunnen versnellen?
Gisteren belden ze mn hostel op om te zeggen dat mn portefeuille terecht is. Eens in het politiekantoor lieten ze me hem zien om dan te zeggen “we gonne translate it, wait five minutes”, geen idee wat hieraan te vertalen is. Nu drie uur later nog steeds geen antwoord alleen: “wait five minutes”.

Ik wil hier asap weg. Ik heb al niet meer gegeten sinds gisteren middag. Heb momenteel geen geld bij en het enige dat ik volgens hen moet doen is wachten.
Heeft er iemand al is hetzelfde probleem ervaren? En waarom krijg ik mijn portefeuille niet terug?
Een dagje waarbij ik al sympathie krijg voor de politie van Faro.

Lagos was lekker, maar had het er snel gehad. Mn hostelstaff was zeer vriendelijk, maar doordat mn kamergenoten graag wilde slapen met de ruitdeur open (en ik wakker wordt van licht), was mijn nacht aan de korte kant.

Dus auto gepakt naar Faro, eens hostel in, snel een uurtje geslapen om dan wakker te worden en te merken dat mn portefeuille gestolen was. (in mn hostel, inclusief rijbewijs, iD, bankkaarten en een leuke som geld) Politie laten bellen en die waren er eigenlijk verrassend snel, voor een aangifte van diefstal. Bleken twee extreem behulzaam en vriendelijke agenten te zijn. (van ene zelf vijf euro toegestopt gekregen) De vermoedelijke dader (al de rest die in mn kamer is geweest is al ondervraagd en bagagecontrole gekregen) is ene Paki die momenteel niet meer thuis geeft. Zijn zus, die hier wel nog is, kreeg de raad hier niet te vertrekken en hem nogmaals te vragen naar hier te komen.

Dus momenteel staat mn vakantie op pauze en bedraagt mn zakgeld voor de komende vier dagen vijf euro.
De hogeschool of unief is hier ook van start gegaan. Die hun schorten zijn net iets stijlvoller dan de onze (net als hun dopen). Verder is het nu even wachten tot onze ambassade opengaat en hopen dat ze mij opeens extreem gaan helpen wat ik van ons land niet verwacht. Mijn bank (KBC) liet me al weten dat ze me niet kunnen helpen, iemand tips voor een nieuwe bank want ik heb het nu wel even gehad met hen.
Mn dagen in Sagres zijn voorbij gevlogen, ik mis de vibe die daar hing nu al:(
- The black sheep: neig hostel moest je willen gaan surfen en een hostel zoekt dat bij je hobby past. Hun chillplek is awesome, net als het ontbijt dat je er voor 5€ bij krijgt. Normaal zou ik dat laatste afslagen, maar de keuze die je krijgt is geweldig.

De service van de staff (verzorgd door Esther, Julio & Taelia) was af. Mega behulpzaam... (*Was eergisteren even fout, Dibris en Taelia lijken neig op elkaar. De één van Hannover en de ander van München. Beide into surfen, ze schelen maar zes jaar & de looks zijn net hetzelfde. Heb de naam na even maar achterwege gelaten..

Daarbuiten heb ik twee lessen surf achter de kiezen. Niet dat ik het al kan, maar heb wel al meermaals mogen proeven van het gelukzalige gevoel wanneer je op de juiste moment rechtstaat op je plank. Veel gevallen, maar top ervaring! (Onze instructeur klonk een beetje zoals ‘Gru' van ‘Despicable Me'. Leuke gast, beetje zot maar oké)

Na mn surfles en het weinige volk dat er nog was vaarwel te hebben gezegd vertrokken naar toeristisch hol nummer twee: Lagos. Veel kraampjes, goeie fret overal en e strandje.. Morgen e laken meegrabbelen en boekje lezen.

Tip voor mensen die naar Lagos gaan met de wagen, net voor de stadsmuren (vrij centraal gelegen) is er een soort van grote koer. Want nergens in de stad krijg je je wagen kwijt...O
 
16/10/19 17:15
Geniet van je toestand. ;) haha.
Te laatttt ge hebt mij niet naar rechts geswipet dus zal uw smaak wel niet geweest zijn e. Nah, eigenlijk betekenen likes vaak ook niet erg veel. Mss zijt ge me zelfs nog niet tegengekomen. Ne maat van mij zei "Kheb het begrepen ge hebt geen interesse :s " nadat die mij geliket had en die geloofde mij nt dat ik die nog niet tegenkwam.
Dan zkr zes maand later kwam die pas boven water op mn tinder. :p

Leuk om te lezen dat ge mn nieuws kunt smaken.

Enja wat ge daar zegt over dat zelf creeeren, ik denk wel dat dat klopt. Ben int begin altijd erg picky maar soms door toch erin mee te gaan komen er soms verrassingen en enorm aantrekkingen. Aantrekking is iets raars.
10/10/19 00:49
Die griet is overduidelijk een bot ja. Zeker in combinatie met die nickname: lovekiss. :' )

Definitie van noxaan hmm hmm, ne mooie. Euh in ieder geval geen bot of iemand die noxa niet wilt gebruiken buiten voor reclame of om geld af te troggelen. Iemand da wilt stalken op andere mensen en andere mensen wilt spreken buiten de vriendjes op fb ofzoiets.

Also, ik zou heel graag de context van mijn onderstaande comment over het grote verlangen naar seks met een ijsbeer graag trg weten hahahah. wtf.
21/09/19 21:31
Over t algemeen zijn Portugezen heel vriendelijk en behulpzaam. Al doen ze wel altijd extra hun best als je Portugees spreekt.
Papierwerk om in ontvangst te mogen nemen lijkt me vrij normaal overigens.
Alleen stom dat je daar 4 uur aan kwijt bent geweest..

Hopelijk kan je er verder nog wat van genieten!
De oudste boekenwinkel ter wereld - Bertrand - ligt trouwens in Lissabon, misschien hebben ze daar nog wel een leuk kaartje?
20/09/19 15:35
Vreemd.. Waarom zouden ze uw documenten moeten vertalen?
22/08/19 17:33
Aj lastig!
Hopelijk ben je er relatief snel vanaf.
22/08/19 08:00
Die teen klinkt pijnlijk! Zou een goede pedicure er geen betere weg mee weten?
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
23/02/19 10:12
is Erpe-mere geen traject controle?
22/02/19 15:52
in uwen auto?
22/02/19 08:11
Ja, weet ik. We leven in een maatschappij dat alles snel moet gaan en de wegwerp is ingeburgerd. Je kan er niet altijd omheen. Af en toe zondigen, dat doe ik wel. Ik geef dat toe. Anders is het niet haalbaar. Maar ik ga er wel bewust mee om.

Maar gisteren liep ik int stad, paar uur later dan dat marsje, en ik zag ze allemaal aan de panos staan. En aan de mcdonalds. Met de nieuwe smartphone en wat nog allemaal. Sommige zelfs plastiek zakskes vast. Dat ge dan denkt van ok.. Weet ge wel waar het om draait? Niet dus.
Gefrustreerd word ik daar van!
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43