Info
Leeftijd 29
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
“You trust me Jon Snow?
Does that makes me a fool?
We're fools together now.”
Even terug kreeg ik een soort van uitslag op mijn onderarmen die ook nog eens neig hard jeukt. Links viel mee, rechts was iets feller. (Krabben incluis) Daardoor werd mn huid roder & droger, rechts voelt nu wat ruw aan. (Doet me denken aan ‘greyscale') Geen idee van wat het komt. Warmte werkt het in de hand, vrij k*t want ik werk voor een fornuis. En om de zoveel tijd jeukt het weer enzovoort... Iemand iets beter dan Nivea?
Gisterenavond: een moeder wilde haar kind verversen in het toilet, oké tot hier. Ze liet wel de deur open van het toilet, zodat iedereen in het resto kon baden in de geur van haar kinds uitwerpselen. (Ons toilet ligt kort bij de zaal) Enkele mensen verwarden deze geur met gas, geen idee hoe, en dachten dan ook aan een gaslek. Waarop kind 1 & kind 2 van moederke 2 het op een lopen zetten met onderweg hun stoel omver te gooien. Neig slim: beetje paniek laten ontstaan voor zoiets stoms. Na enkele minuten hadden ze door dat wij, hun moeder en de andere gasten wel beter wisten en kwam ze zich terug vervolledigen. Moeder 1 kwam achteraf niets vermoedend terug de zaal in en kreeg nog een verrassingsboeketje van haar vriend, eerste Valentijns ding. Jak.
Verder nog een vriendin die kwam eten. Net iets minder dan drie maanden zwanger, dus moest het doorbakken zijn etc.. Horeca: horen zien en zwijgen. Niemand mag het weten. We know all:)
Net Silas Simons gezien die de truc met wijnfles en schoen demonstreert tijdens stand-up comedy.
Hilarisch tafereel(!)
Eindelijk terug onder de levenden! De voorbije tweeënzeventig uur waren dodelijk. Nog is een weekendje gehad zoals vroeger. Mijn week zat al vol & de nachten waren kort. Tussen zondag en dinsdag had ik twee series soldaat gemaakt en paar films. (dank Netflix & 'Play more';) Vrijdag kort zwemmeke gedaan en dan zag ik ineens mn 'fwb', al even niet meer gedaan, maar toch nog is staan muilen in e zwembadhokje, spannend(!) Goed begin van het weekend.

Dan mijn avonddienst, waarbij de bevallige Maureen ons al verliet rond twintig uur, maw: meer afwas/opkuis voor mij. Na een halfuurtje had ik het al door de trein naar Gent is al uitgesloten, dan maar optie B: de wagen. Verbazend genoeg in dat vuil weer stond ik op een halfuur al aan het bekende Sint-Pietersplein, dat was nostalgisch! Voor iedereen een aanrader: 'Nillies feestje' in de Sioux. Respect voor de buitenwipper die iedereen telkens aanmaande het wat stiller te doen eens buiten, tegen een bende zatte ongeregeld, leek me dit een wat naiëf idee.. Eens dat feest gedaan leerde we Veroniek & Sara kennen. Onbegrijpelijk dat die met ons nog ergens naar toe wilden gaan, twee skeile kerels en enen met zijn hand in e verband, niet echt het typische trio waar je mee weggaat na zes uur.. Dan even zoeken naar spot nummer twee: bij deze mn eerste kennismaking met de 'Charlatan'. Zot zaaltje, asje weet dat het frituur rechttegenover al zn deuren had gesloten. Eens daar na drankje nummer twee werd ik om de zoveel tijdje wakker, mijn lichaam was op, tijd om een slaapplek te zoeken. Mijn wagen mocht maar tot acht uur aan het Sint-Amandsstraat staan, dus had ik even het slechte plan: ik rij net de stad uit en leg me in de wagen. Goed doorgekomen, geen brokken gemaakt, maar dees doe ik nooit meer.

Eens terug, een eetfestijn gedaan en dan richting Boelekewis ~ Februarifest (omdat oktober nog te veraf ligt) Wajo! Nog beter dan 't vorige feest & er was aangegeven dat je verzoekjes mocht geven aan Dj Rooy. Zo neig staan sjansen, spijtig genoeg was mijn gezelschap wat tam en heb ik de naam niet kunnen pakken van de plaatselijke brunette. Nog e paar maand wachten zeker.. Gisteren enkele gegeten en gelegen, vandaag wakker geworden na negen uur slaap, herboren!
Dees mag nog eens:)
 
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
13/02/19 20:03
Ik was van zin om met de baby is bij mags te komen eten na een hele zwangerschap niet gaan en zin in hebben maar ik denk dat ik dat nu precies ga laten varen :/
07/02/19 17:14
Ja heb al zoveel meegemaakt qua relaties. En bij mijn laatste relatie had ik echt het gevoel dat dit het echt was en dak mijn leven me hem ging delen. Ik zag die zo graag en had dat nog nooit zo voor iemand gevoeld, dus heb nadien serieus diep in de put gezeten.. maar dan uiteindelijk wel de klik gemaakt dat die niet goed was voor mij en dan toch durven iets of wat openstellen voor iemand. Int begin was dat echt leuk me degene waar ik nu bij ben, maar die aantrekking is er precies nu niet meer.. is echt balen want das echt ne super lieve gast en zou alles voor mij doen maar ik heb die aantrekking echt nodig
06/02/19 09:55
Okay, dat snap ik ergens wel :D
06/02/19 09:37
Bedoel je dat ze het seinen mis doen of gewoon het aangeven waar ze heen gaan dmv hun arm te strekken?
27/01/19 18:47
Uwe Starbucks kwam dan toch in een reusable cup?
25/01/19 19:50
Ik kijk dat op play more!
24/01/19 18:34
@uw nieuwske : kheb dat recent ook gemerkt van die gesuggereerde vrienden op fb na een feestje bij iemand thuis. En da heeft gewoon te maken met locatiebepaling volgens mij. En zeker als ge ergens 'samenkomt' en een bepaalde periode op 1 plaats samen zijt. Daarom krijgt ge ni elke persoon da ge tegenkomt op straat gesuggereerd ofzo. https://www.facebook.com/help/337244676357509 hier meer info & hoe ge dat kunt afzetten tho. En het is ni enkel fb die hier gebruik van maakt, google heeft dezelfde services.
20/01/19 00:28
Hahaha uw nieuwske
13/01/19 21:32
Geen probleem. ;) Moet ge alleen zien dat uw quizzers geen smartphone gebruiken om het zelf te googelen.
13/01/19 15:57
High Maintenance is echt goeeee! En misschien moet ge Vikings inhalen. Het is niet meer wat het geweest is (rip Ragnar), maar wel nog entertainend.
09/01/19 09:44
Ale ik vond dat einde net wel goed! En oké kerel lol die vermoordt zo aan de lopende band mensen :p
07/01/19 21:38
Ik ga proberen ! Heb partnerships gedownload ! En Netflix vollenbak
07/01/19 15:24
Thanks voor de info! Ik voel me niet geroepen om met cosplayers op de foto te gaan, dus dat deel ga ik skippen. Ik ga al blij zijn als ik überhaupt op de foto zou durven gaan met mijn held. :p
07/01/19 09:09
Als het mijn kinderen waren, zou ik daar toch zeker wat van zeggen als die op een familiefeest constant met hun IPhone zitten te spelen. :s Maar ja, als hun moeder zich ook al zo gedraagt, kun je het ze weinig kwalijk nemen dat ze ook zo worden.
04/01/19 19:57
Uw nieuws is herkenbaar.
Maar 10 maanden, niet wanhopen eh ;)
02/01/19 22:14
Ik heb het ook op mijne gsm gezien omdat ik niet wist hoe of wat, want op Chromecast en apple tv werkt het niet, maar via een playstation wel blijkbaar. Ik denk niet dat er een app is da je kan downloaden.. Ik vind er ook bitter weinig info over..
24/12/18 12:39
Ja kijk er ook niet bepaald naar uit om die daar bij te hebben maja het is nu eenmaal zo. Zijn nieuw lief praat wel tegen mij en m'n ex doet alsof ik lucht ben, had het liever omgekeerd gehad maja :D heb er voor de rest wel zin in hoor! Ma m'n ex en z'n nieuw lief hebben aaaaltijd kei fel ruzie als die gedronken hebben dus wss gaan die met nieuwjaar ook weer ruzie maken, dat ga ik wel een beetje grappig vinden moest dat het geval zijn :D
Fotos
26/01/19 01:43
26/01/19 01:40
14/10/18 18:56
09/10/18 01:08