Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Wat moet je doen als u brak lichaam zegt dat stappen ongezond is: liggen & eten.

Aflevering 1 GoT, leuk begin. Spijtig dat maar een uurke was & wat een intro. (Heb em is uitgekeken:)
Gisteren gezien, vandaag nog maar is. Enkel de laatste ontmoeting werd afgesloten met de eindgeneriek.

Wacht maar asje nu pas kan kijken. Tis de moeite.
- Net gelezen dat er e site gemaakt is waarmee je u vrienden kan spoilen over GoT (spoiled.io) voor een halve euro pak je je vriend terug.

Strong Viking - mud edition.
Neig, hard [Heavy AF!] & aan de frisse kant. Niet gaan lopen het laatste jaar en vandaag dertien kilometer. (Funny asje jongeren al ziet sukkelen na kilometer twee en ik liep rustig verder..)

Modder, beetje afzien en soms is wat mensen helpen. Mn handen waren na kilometer acht wat in kramp, lastig asje jezelf van de grond moet houden of e muurtje over klimmen. Na elk modderbad zitten u schoenen vol, neig kut. (Steentjes of gewicht) Precies e laagje klei. En dan komt er e stukje lopen in een enkelhoog stuk modder met bijhorend schild en hamer. Sommige stukken zijn verrassend nieuw, hoog of gewoon zwaar. Asje toekomt drink je ‘free' pint en probeer je iets te eten. (Dat lukte net voor twintig seconden :(

De rit naar huis was de hemel. (= benen gestrekt in de wagen, tweeëntwintig graden en wat actieve deuntjes) Dan aan tafel bij mn ouders. Pompoensoep en kalfsblanket, heerlijk. Rustig ritje naar huis, douche en op naarde volgende stap in mijn leven: Game Of Thrones seizoen acht.

Net bezig aan een recap, van een uurtje over de laatste zeven seizoenen van Game of Thrones (https://youtu.be/JZx887udEnM). Wel de moeite. (zelf voor leken of mensen die het echt niet kennen) Hierna een uurtje vullen tot de eerste nieuwe:)

Hoorah(!)
Facts altijd leuk!
Kostuums(Sauron, Ironman, Optimus Prime, Mr. Bean, Pikachu gezien, te graaf!), activiteiten en alle mensen daar, publiek & artiesten.

Mad Mikkelsen, gave kerel (net ‘Artic' opgenomen) Ergens tijdens zijn debat praat ie over de serie ‘Hannibal' met Laurence Fisburne, dat ze soms express een scene om zeep hielpen zodat ze meer konden eten op de set, blijkbaar geniale fret..

Enkele momenten later het Belgisch kampioenschap Smash Brothers', ‘Mario Kart' meets ‘Tekken'. Er gaat nu een viertal Belgen in mei gaan gamen voor EK in Amsterdam.

Zalig was gisteren afsluiten aan het Gravensteen met een avondzonneke op u gezicht. Check ‘Milan' - de speelse zwarte hond, Kasteel Rouge - Deken - Zon - Genieten**

Toekomen op station met een dorstje en snel alle drankautomaten afgaan.
(in Gent station staan die precies elke dag maar halfvol, is dat altijd?)

Gent is echt zon/chill-plekjes rijk.
“Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armour and it can never be used to hurt you.”

*Situatieschets
Persoon X had al wat psycho-probs in het verleden, bot gedrag richting ouders en zijn familie, constant liegen/afzeggen,...

Persoon X benaderd meisje, meisje weigerde, hij dringt op ongepaste wijze aan, meisje contacteert mij. (Ze was mn tinderdate met oudejaar) Ik stuur haar iets terug over hem. Van enkele posts neemt ze een screenie en die stuurt ze na wat stalkerige berichten naar hem, wanneer ze al even aangaf dat ze niets wil.

Dat was negen dagen terug. Eergisteren kreeg ik die screenie in mn inbox (zonder mijn naam bij) van hem. Na enkele posts zeg ik dat die van mij komt en dat je niet zomaar krijgt wat je wil op zo een manier, waarop het gesprek extreem agressief eindigt langs zijn kant. Later die dag komt mn inbox vol te zitten met verwijten, bedreigingen en voicemails.

Wat moet je doen asje weet dat een vriendin zou daten met iemand waar je van weet dat het niet goed gaat
komen. Gewoon beleefd zeggen: ‘nee niet doen' zonder waarom?

Sommige mensen moeten bovenstaande quote is ter harte nemen en niet flippen of dergelijke wanneer ze iets over hen horen dat hun niet bevalt.
Gisteren had ik net mn eigen custom veggieburger gefixt met een belachelijk aantal extra's (gebakken eitje, gestoofde ui, drie lappen spek, een lepel gorgonzola en gebakken champignons)
Toen ik het koppeltje spotte aan tafel vijf. Ze leken me nog in een pril begin van hun tijd, herkenbaar dolverliefd. De manier dat ze elkaar aankeken, luisterden of aanraken was magisch. Zo enthousiast luisteren naar e verhaal wanneer ie de laatste keer zijn moeder had gebeld... Zoiets heb ik al lang niet meer gezien of gevoeld. Zoiets wil ik terug.

Eenmaal thuis, kreeg ik mijn lading draakjes voor het weekend, e zalig douchke genomen. Nuchter, nog met een gezond lichaam. Meer hierover hieronder.. Dan televisie tijd: Ik begin aan "dag acht" van Temptation Island. Laura is nog steeds dezelfde saaie doos. (Die lijkt me de grootste miscast tot dusver in de hele geschiedenis van TI.) En dan na niets te hebben gezien was het kampvuur-tijd. Iedereen kreeg beelden waarbij ik dacht dat er wel erger bestond om te laten zien, mss een beeld voor later. Al kon Demi wel bloed drinken na de uitspraak van haar lief. Geld en relaties is één ding, het uitsmeren op televisie is echt wel kut. Dan was het aan Roger. Hij vond de beelden wat vaag. Die zijn madam steekt letterlijk geen hol (verkeerd) uit, wil alsmaar slapen en hij vindt ze vaag? Hoe snel kan je ongerust zijn om niets. Elke ander koppelvrouw of -man ziet of hoort wel iets dat hen zou kunnen kwetsen of onzeker maken. (als iemand dat al kan zijn na acht dagen vakantie zonder u lief?) Hij kreeg dus niets, waardoor beeld nummer twee eigenlijk beeld nummer één werd voor Heiki. Hij kreeg er drie in totaal, dat van Roger leek wel 't meest kutte..

Nu eindelijk zaterdag, Carnaval Halle(!)
Straks het laatste schroefje vastdraaien van mijn zwaardschede, mijn zelfgemaakt tempelier kostuum aandoen en ik ben klaar voor drie dagen slaaptekort, een hoeveelheid bier om mijn lichaam even om zeep te halen en zoveel leuks te beleven. Hier keek ik al zo lang naar uit. Het weerbericht wisselde om de vijf botten, nu eindelijk een vast beeld: zonneke tot avonduur en e zacht weertje 's nachts. Plan vandaag: doordoen tot 11.30 morgen, voor de mis, het ontbijt en het ochtendfeest. Niet te vroeg pieken zegt.. Carnaval Aalst was een goei voorbereiding, nu 't echte werk.
 
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
26/03/19 08:12
Mosquito Coast is idd zalig! Ook heel lekker eten daar.
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
23/02/19 10:12
is Erpe-mere geen traject controle?
22/02/19 15:52
in uwen auto?
22/02/19 14:52
Woont Kaat daar niet meer? Kunt daar toch blijven maffen?
22/02/19 08:11
Ja, weet ik. We leven in een maatschappij dat alles snel moet gaan en de wegwerp is ingeburgerd. Je kan er niet altijd omheen. Af en toe zondigen, dat doe ik wel. Ik geef dat toe. Anders is het niet haalbaar. Maar ik ga er wel bewust mee om.

Maar gisteren liep ik int stad, paar uur later dan dat marsje, en ik zag ze allemaal aan de panos staan. En aan de mcdonalds. Met de nieuwe smartphone en wat nog allemaal. Sommige zelfs plastiek zakskes vast. Dat ge dan denkt van ok.. Weet ge wel waar het om draait? Niet dus.
Gefrustreerd word ik daar van!
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
13/02/19 20:03
Ik was van zin om met de baby is bij mags te komen eten na een hele zwangerschap niet gaan en zin in hebben maar ik denk dat ik dat nu precies ga laten varen :/
07/02/19 17:14
Ja heb al zoveel meegemaakt qua relaties. En bij mijn laatste relatie had ik echt het gevoel dat dit het echt was en dak mijn leven me hem ging delen. Ik zag die zo graag en had dat nog nooit zo voor iemand gevoeld, dus heb nadien serieus diep in de put gezeten.. maar dan uiteindelijk wel de klik gemaakt dat die niet goed was voor mij en dan toch durven iets of wat openstellen voor iemand. Int begin was dat echt leuk me degene waar ik nu bij ben, maar die aantrekking is er precies nu niet meer.. is echt balen want das echt ne super lieve gast en zou alles voor mij doen maar ik heb die aantrekking echt nodig
06/02/19 09:55
Okay, dat snap ik ergens wel :D
06/02/19 09:37
Bedoel je dat ze het seinen mis doen of gewoon het aangeven waar ze heen gaan dmv hun arm te strekken?
27/01/19 18:47
Uwe Starbucks kwam dan toch in een reusable cup?
25/01/19 19:50
Ik kijk dat op play more!
Fotos
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43
26/01/19 01:40