Info
Leeftijd 30
Geboortedatum 14/4/1989
Geslacht m
Woonplaats Halle
Richting Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Job Hulpkok
Registratie 15/05/17 09:28
Nieuws
Tinderdate, k*t momenten, nog is geleefd & goed weer..

Vrijdagavond afspraak in Gent. Ik ging een uurtje te vroeg daar zijn, ruim op tijd vond ik. En dan was er een accident net voor ‘t centrum en een klein uur te laat:-/ Eerste indruk al om zeep. Eens daar zat tindermatch twee tegenover me met haar date. Funny moment. Achteraf gezien een leuke dame, maar haar leven stond haaks tegenover dat van mij. Spijtig, want het klikte anders wel.

Daaropvolgend in sneltempo naar huis, want er was nog een dertigjarige feest. Wajo, dat was effenaf ‘af'. Lang geleden dat ik nog zo neig heb staan dansen (met spontane scharrel incluis:) Die plaatselijke schone nam me mee naar huis. Eens daar was haar pa al op, eerste schaam moment. Kort fijn nachtje gehad om dan op te staan en de moeder te groeten in de living. K*t moment nummer twee..

Dan gewerkt van drie tot elf om te rushen naar de Vlaamse kermis in Essenbeek waar ik rond twee uur voelde dat mijn batterij op was - als in kruip u bed in of je slaapt op de grond. Thuis toegekomen en merken dat je u huissleutel kwijt zijt, k*t moment nummer drie. Huisgenoot drie liet me binnen na een tiental belletjes. Wakker geworden in de zetel met kleren aan en een bord op mijn schoot, Sil in de andere fauteuil en huisgenoot nummer één op de vloer..
Neig weekend, iets te veel gedronken ‘maar dat mag al is'.
Tchernobyl - Wauw.
Tragisch. Extreem. Erg. Naïef.

“I can't do it Boris. The lying.
- Ever spend time with miners?
No
- My advice: tell them the truth. They work in the dark, they see everything.”
Lang verhaal kort, gisteren was ‘sardines in blik' ~ Bidon.
Neig ma neig...

Vandaag ne lunch om u tegen te zeggen (zie ‘Wat ga je vanavond eten?') Een dik uur rust en op naar ‘kroegentocht Jurgen - 2.0'. Blue note, Bidon, De Fazant, De Sleutel. Halleman zo gelaten en nu op naar de lange zondag.

*Onder verhaaltjes dat toevallig opkwamen
+ hoe een stopcontact eruit halen met schroevendraaier wanneer het een klicksysteem is
+ Verhaaltje over een vrouw die niet kan klaarkomen. (Ze vroeg me enkele uren terug waarover het gesprek ging, wanneer ze naast ons zat. (ik wilde niet dat de Bday-boy een mep in ze gezicht kreeg van een meer dan gewaagde vrouw.))
+ wisselstroom zit overal
+ olifanten kunnen niet springen
Vandaag was jij er weer. Het was al even geleden en deze keer lag je naast me. Minder ongemakkelijk dan laatst, we droegen beide kleren. We waren gewoon aan het babbelen ‘like usual'. (dát voelde raar) De eerste/laatste keer dat we elkaar irl zagen leek jij thans wat timide en asje stuurt is het net als in een droom.
Er is meer dan een jaar en half gepasseerd en toch passeer je in mijn droom de dag dat je Noxa verlaat. Teken of toeval? Het ga je goed. Ik begrijp mezelf soms niet. Het ga je goed.

Over ex'en gesproken, huisgenoot nummer één vraagt zich af waarom zijn ex-vriendin hem niet af en toe vraagt hoe het met hem gaat, wat ie doet,... Hij hoopt nog altijd op een blijvende vriendschap of zelfs meer. Ik kan hem moeilijk helpen aangezien elke relatie anders is/was. Maar na iets meer dan een half jaar laat je je ex toch even gewoon zo? Hij stort zich van beginnende relatie naar de volgende wetende dat hij de eerste niet kan evenaren en het dan afbreekt. Ik denk dat hij wat dieper zit dan ik op dat vlak. Heb em wel nog niet gehoord sinds hij gisteren op date vertrok naar Gent. ‘Poor girl'...
Zondag was simpel: Fretten, dutten en klaar voor de paella van vaderdag/verjaardag mamie. Tijdens de vele klapjes met broer en lieven, leerde ik ‘Kinder' kennen. Zie het als eenzelfde app voor daten maar dan eentje voor koppels die samen zoeken naar een gepaste naam voor hun komend ongelukje/kindje.

‘s Avonds passeerde er nog wat jongeren van e frituurbezoekje. Dwiep nummer één gooide zijn pak frieten op de grond (*zes meter van e vuilnisbak), dwiep nummer twee trapte het wat verder. Ik zag dit vanop ons balkon en riep toch even ‘Gooi dat aub in de vuilbak naast u' & bij wonder deden ze het..
Eind goed al goed. En ik denken dat de feestdag eentje ging worden met enkel slecht weer, die voorspellingen worden de laatste weken toch minder accuraat?
 
20/06/19 00:03
Dag benneke!
12/06/19 00:01
Flip? :P

Nu verlang ik dus ook kei hard naar seks met een ijsbeer he. :(
15/04/19 07:32
Oorahhhh!! Twas de moeite e!!
08/04/19 15:46
Mads for president! Ik heb'm een vraag gesteld. :p
07/04/19 14:56
Neenee ik bedoel als het effectief als Loewieze geschreven word :') Ik ken zo iemand en ik dacht amai da's ook wel balen als uw ouders u zo noemen :o
En ik denk da wel meer mensen de connotatie hebben van namen op een -y en kermisvolk :')
07/04/19 00:41
Hahaha no worries eh, was maar een grapje hoor :D Ma wel leuk voor alle tessies in de wereld :p Wa zou je doen met een meisje da loewieze heet?
25/03/19 23:47
Haha, ik weet niet over wat voor kadookes je het hebt maar ik heb dit weekend ook kussens voor in mijne zetel gekregen en ik ben er ZO blij mee :")
28/02/19 07:14
Amaaai dat filmpje van Sinek ben ik zo ongelofelijk beu gezien :")
23/02/19 10:12
is Erpe-mere geen traject controle?
22/02/19 15:52
in uwen auto?
22/02/19 08:11
Ja, weet ik. We leven in een maatschappij dat alles snel moet gaan en de wegwerp is ingeburgerd. Je kan er niet altijd omheen. Af en toe zondigen, dat doe ik wel. Ik geef dat toe. Anders is het niet haalbaar. Maar ik ga er wel bewust mee om.

Maar gisteren liep ik int stad, paar uur later dan dat marsje, en ik zag ze allemaal aan de panos staan. En aan de mcdonalds. Met de nieuwe smartphone en wat nog allemaal. Sommige zelfs plastiek zakskes vast. Dat ge dan denkt van ok.. Weet ge wel waar het om draait? Niet dus.
Gefrustreerd word ik daar van!
15/02/19 17:37
Ik heb dat ook ooit voorgehad op m'n werk. weken/maanden eer ik 't doorhad vanwaar 't kwam.
2 dagen andere zeep en uitslag was weg!
Waarom niet uw eigen zeep mee? Probeer t eens een week en wacht het resultaat af?
15/02/19 17:11
Ik veronderstel dat ge regelmatig uw handen/armen wast? Probeer eens andere zeep.
14/02/19 21:01
Maar zo klinkt uw nieuws wel niet... maar mijn baby zijn kaka riekt gelukkig al niet naar gas!
13/02/19 20:03
Ik was van zin om met de baby is bij mags te komen eten na een hele zwangerschap niet gaan en zin in hebben maar ik denk dat ik dat nu precies ga laten varen :/
07/02/19 17:14
Ja heb al zoveel meegemaakt qua relaties. En bij mijn laatste relatie had ik echt het gevoel dat dit het echt was en dak mijn leven me hem ging delen. Ik zag die zo graag en had dat nog nooit zo voor iemand gevoeld, dus heb nadien serieus diep in de put gezeten.. maar dan uiteindelijk wel de klik gemaakt dat die niet goed was voor mij en dan toch durven iets of wat openstellen voor iemand. Int begin was dat echt leuk me degene waar ik nu bij ben, maar die aantrekking is er precies nu niet meer.. is echt balen want das echt ne super lieve gast en zou alles voor mij doen maar ik heb die aantrekking echt nodig
06/02/19 09:55
Okay, dat snap ik ergens wel :D
06/02/19 09:37
Bedoel je dat ze het seinen mis doen of gewoon het aangeven waar ze heen gaan dmv hun arm te strekken?
27/01/19 18:47
Uwe Starbucks kwam dan toch in een reusable cup?
24/01/19 18:34
@uw nieuwske : kheb dat recent ook gemerkt van die gesuggereerde vrienden op fb na een feestje bij iemand thuis. En da heeft gewoon te maken met locatiebepaling volgens mij. En zeker als ge ergens 'samenkomt' en een bepaalde periode op 1 plaats samen zijt. Daarom krijgt ge ni elke persoon da ge tegenkomt op straat gesuggereerd ofzo. https://www.facebook.com/help/337244676357509 hier meer info & hoe ge dat kunt afzetten tho. En het is ni enkel fb die hier gebruik van maakt, google heeft dezelfde services.
Fotos
29/05/19 12:34
03/04/19 17:47
09/03/19 03:10
26/01/19 01:43